Visit Aalsmeer heeft een boekje met plattegrond voor jou!

Krijg jij weleens bezoekers in je winkel of restaurant, gasten in je hotel of mensen die je bezienswaardigheid bezoeken die vragen om een kaart of tips van Aalsmeer? Dan kan je vanaf nu het boekje met plattegrond van Visit Aalsmeer meegeven! Dit boekje is voor ondernemers geheel gratis af te halen bij de Gemeente Aalsmeer.

In het Nederlands en Engels

Ons werelddorp van bloemen en water heeft dus een eigen boekje met plattegrond. Zowel in het Nederlands als Engels, en dat in één boekje. In het boekje vind je twintig hoogtepunten voor bezoekers aan Aalsmeer. De eerste tien hebben een korte toelichting en voor de bezoekers die varend Aalsmeer ontdekken, zijn de openbare aanlegplaatsen en eilanden meegenomen.

Plattegrond van Visit Aalsmeer

Instagramable boekje

Het Visit Aalsmeer boekje is misschien wel een van de meest Instagramable boekjes van Nederland. De meeste foto’s zijn namelijk gemaakt door Instagramfotografen, bloggers, inwoners en bezoekers aan Aalsmeer. Deze foto’s zijn door hen gedeeld op Instagram en wij zijn heel blij deze te mogen gebruiken.

Wil jij de boekjes ook uitdelen?

Ga dan langs bij de Gemeente Aalsmeer. Hier krijg je – afhankelijk van je wensen – een of meerdere doosjes mee. Hier zit een losse topkaart bij die je in het doosje kan steken, zodat men weet dat zij Aalsmeer kunnen ontdekken met een gratis plattegrond. Je mag ons voor vragen natuurlijk ook altijd mailen: visitaalsmeer@gmail.nl.