Beste plekken om de vuurwerkshow Aalsmeer te zien?

Vuur en Licht op het water

Voor de vuurwerkshow op zaterdag 3 september wil je natuurlijk een goed plekje hebben om de show goed te bekijken. Wij hebben de beste plekken voor je op een rijtje gezet. Zorg dat je rond 23:00 klaar zit om het grote spectaculaire vuurwerk te bewonderen.

Vuurwerkshow Aalsmeer

Voor de vuurwerkshow op zaterdag 3 september wil je natuurlijk een goed plekje hebben om de show goed te kunnen bekijken. Wij hebben de beste plekken voor je op een rijtje gezet. Zorg dat je rond 23:00 klaar zit om het grote spectaculaire vuurwerk te bewonderen.

Credits: Colinda van Binnendijk

Watertoren Aalsmeer

Rond om de Watertoren in Aalsmeer wordt rond 23:00 het vuurwerk afgestoken. Daarom is het dit een mooie plek om het vuurwerk te bewonderen. De watertoren zit aan De Stommeerweg / Kudelstaartseweg. De Stommeerweg / Kudelstaartseweg wordt voor al het verkeer vanaf 21.00 uur afgesloten tussen de 1e J.C. Mensinglaan en de Bachlaan, zodat toeschouwers op een veilige manier een plekje langs de oevers kunnen vinden.

De loswal Aalsmeer

Een andere gezellige plek om het vuurwerk spektakel te bekijken is de Loswal in Kudelstaart.
De Loswal zit aan de Westeinderplassen en is zo ook een mooie plek om het vuurwerk spektakel te bewonderen. Wil je het vuurwerkfestival bekijken van de loswal hierbij het adres: Herenweg 9, 1433 GS Kudelstaart.

Parkeren Vuur en Licht

Diverse wegen zijn afgesloten door het evenement. Kom dus niet met de auto. Kun je niet anders parkeer je auto dan bij parkeerterrein P1 aan de Dreef bij zwembad De Waterlelie. Dit is 700m lopen naar het evenementen terrein. Alternatief is P2 bij FC Aalsmeer aan het eind van de Beethovenlaan. Hiervandaan is het 1,0 km lopen.