Never a dull moment in Aalsmeer!

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

26 januari 2020 t/m 5 april 2020

Twee nieuwe tentoonstellingen in het Flower Art Museum

Vanaf 26 januari zijn in het Flower Art Museum in Aalsmeer twee nieuwe tentoonstellingen te zien. In ‘Bomen in Beeld’ en ‘Bloem, de natuurlijke verleider.’ Bomen in beeld In ‘Bomen in Beeld’ zetten kunstenaars de boom op een voetstuk. Van driedimensionale bomen van draad, tot  installaties van vilt en leem, maar ook zie je er sfeervolle fotografie. Aan deze tentoonstelling...

Lees meer

6 juni 2020

Open dag Ubink Cactus & Succulent

Ben jij een liefhebber van cactussen, vetplanten of fotografie? Dan is Ubink Cactus & Succulent een paradijs voor jou. En laten zij nu net elk jaar op de eerste zaterdag van juni een open dag organiseren voor particulieren.

Lees meer

20 juni 2020 t/m 21 juni 2020

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival doet haar naam eer aan met een kleurrijk weekend dat volledig in het teken staat van bloemen, planten, kunst, muziek, eten en drinken.

Lees meer

5 september 2020

Vuur en Licht op het water Aalsmeer

Een van de mooiste vuurwerkshows van Nederland, honderden verlichte boten en de Westeinderplassen. Vuur en Licht op het Water is een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water.

Lees meer

6 september 2020 t/m 12 september 2020

Feestweek Aalsmeer

Spetterend vuurwerk, fraai verlichte boten, het nostalgische filmfestival en bekende artiesten. Feest jij mee tijdens de Feestweek in Aalsmeer? Er zijn vele activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

12 september 2020

Pramenrace

Een kleurrijk en muziekaal spektakel op het water en een echte Aalsmeerse traditie: welkom bij de Pramenrace. Doe mee met de puzzeltocht op het water of bekijk de platte houten schuiten vanaf de oever.

Lees meer