Never a dull moment in Aalsmeer!

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

12 december 2019 t/m 26 januari 2020

Kunst aan Tafel

Vanaf 14 december tot en met 26 januari vind je in Het Oude Raadhuis de expositie ‘Kunst Aan Tafel’. Tijdens deze expositie zijn er tafels opgesteld die omringd worden door kunstwerken die het thema ‘tafel’ in hun werk hebben. Rondom de tafels worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees meer

20 februari 2020 t/m 26 februari 2020

Carnaval Kudelstaart

In Kudelstaart klinkt de carnavalsmuziek door de straten en jodelt jong en oud in de mooiste carnavalskostuums. Carnaval! Met als hoogtepunt de carnavalsoptocht op 23 februari 2020 om 11:41.

Lees meer

6 juni 2020

Open dag Ubink Cactus & Succulent

Ben jij een liefhebber van cactussen, vetplanten of fotografie? Dan is Ubink Cactus & Succulent een paradijs voor jou. En laten zij nu net elk jaar op de eerste zaterdag van juni een open dag organiseren voor particulieren.

Lees meer

20 juni 2020 t/m 21 juni 2020

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival doet haar naam eer aan met een kleurrijk weekend dat volledig in het teken staat van bloemen, planten, kunst, muziek, eten en drinken.

Lees meer

5 september 2020

Vuur en Licht op het water Aalsmeer

Een van de mooiste vuurwerkshows van Nederland, honderden verlichte boten en de Westeinderplassen. Vuur en Licht op het Water is een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water.

Lees meer

6 september 2020 t/m 12 september 2020

Feestweek Aalsmeer

Spetterend vuurwerk, fraai verlichte boten, het nostalgische filmfestival en bekende artiesten. Feest jij mee tijdens de Feestweek in Aalsmeer? Er zijn vele activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

12 september 2020

Pramenrace

Een kleurrijk en muziekaal spektakel op het water en een echte Aalsmeerse traditie: welkom bij de Pramenrace. Doe mee met de puzzeltocht op het water of bekijk de platte houten schuiten vanaf de oever.

Lees meer