Agenda

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

10 september 2022

Pramenrace Aalsmeer

Een spektakel op het water, een echte Aalsmeerse traditie en dé afsluiter van de Feestweek in Aalsmeer: op zaterdag 10 september 2022 vindt de Pramenrace plaats. Een uniek evenement voor Aalsmeer als bloemendorp aan het water.

30 april 2022 t/m 31 december 2022

Bloemen-en plantenveiling op de Historische Tuin

Op de laatste zaterdag van de maand openen de deuren van de afmijnzaal... Heeft u al eens plaats genomen op de kopertribune? Op de knoppen gedrukt en mooie planten gescoord? Dan is nu uw kans!

09 augustus 2022 t/m 09 september 2022

Flower Art Museum en Stichting KCA brengen samen ‘Muziek in het Museum’

Het Flower Art Museum en de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) organiseren dit najaar samen een aantal concerten met klassieke muziek van topniveau.

27 augustus 2022 t/m 27 augustus 2022

Dorpswandelingen Aalsmeer

Museum Historische Tuin Aalsmeer organiseert tijdens het seizoen iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum. De wandeling voert langs bekende Aalsmeerse monumenten

03 september 2022 t/m 03 september 2022

Vuur en Licht op het water Aalsmeer

Vuur, licht en water: het klinkt al als een spectaculaire combinatie. En dat is het ook op elke eerste zaterdagavond van september op de Westeinderplassen in Aalsmeer. Tijdens Vuur en Licht op het Water varen meer dan honderd lichtgevende boten een mooie route door de Ringvaart en op de Westeinderplassen naar de verlichte watertoren. Om…

04 september 2022 t/m 11 september 2022

Feestweek Aalsmeer

Vuurwerk boven de Westeinderplassen, optredens van de gezelligste Nederlandse zangers, een filmfestival vol Aalsmeerse nostalgie en een race met meer dan 120 versierde boten. Dé Feestweek in Aalsmeer. Een begrip in de regio. De tweede week van september staat al 26 edities in het teken van feest