Never a dull moment in Aalsmeer!

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

5 september 2019 t/m 20 oktober 2019

Expositie Oude Raadhuis: Nederlandse Vereniging van Zeeschilders

Van 5 september tot en met 20 oktober bewonder je de zeegezichten van over de hele wereld in het Oude Raadhuis in Aalsmeer. De Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) laat het werk van vijftien leden van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders zien.

Lees meer

6 oktober 2019

Grote Prijs van Aalsmeer

Op zondag 6 oktober vindt het op één na oudste windsurfevenement van Nederland plaats: de Grote Prijs van Aalsmeer op de Westeinderplassen. Dé uitdaging voor iedere windsurfer: van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Lees meer

20 februari 2020 t/m 26 februari 2020

Carnaval Kudelstaart

In Kudelstaart klinkt de carnavalsmuziek door de straten en jodelt jong en oud in de mooiste carnavalskostuums. Carnaval! Met als hoogtepunt de carnavalsoptocht op 23 februari 2020 om 11:41.

Lees meer