Never a dull moment in Aalsmeer!

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

* Alle evenementen tot 1 juni 2020 zijn afgelast in verband met COVID-19. We ontvangen je graag weer bij de eerstvolgende evenementen en de 2021 editities.

5 september 2020

Vuur en Licht op het water Aalsmeer

Een van de mooiste vuurwerkshows van Nederland, honderden verlichte boten en de Westeinderplassen. Vuur en Licht op het Water is een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water.

Lees meer

5 september 2020

Braderie Aalsmeer Centrum

Op zaterdag 7 september is het weer tijd voor de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen.

Lees meer

6 september 2020 t/m 12 september 2020

Feestweek Aalsmeer

Spetterend vuurwerk, fraai verlichte boten, het nostalgische filmfestival en bekende artiesten. Feest jij mee tijdens de Feestweek in Aalsmeer? Er zijn vele activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

12 september 2020

Pramenrace

Een kleurrijk en muziekaal spektakel op het water en een echte Aalsmeerse traditie: welkom bij de Pramenrace. Doe mee met de puzzeltocht op het water of bekijk de platte houten schuiten vanaf de oever.

Lees meer

4 oktober 2020

Grote Prijs van Aalsmeer

Op zondag 4 oktober vindt het op één na oudste windsurfevenement van Nederland plaats: de Grote Prijs van Aalsmeer op de Westeinderplassen. Dé uitdaging voor iedere windsurfer: van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Lees meer