Never a dull moment in Aalsmeer!

Aalsmeer bruist van leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Als bloemendorp aan de oevers van de Westeinderplassen staat de agenda van Aalsmeer het hele jaar vol met terugkerende en nieuwe evenementen. Zowel voor de (water)sportieveling en natuurliefhebbers als voor de muziekfanaten en kunst- en cultuurjagers. Kortom, in Aalsmeer is genoeg te beleven op en naast het water, tussen de bloemen of met uitzicht op al het natuurschoon die onze veelzijdige omgeving rijk is. 

Dit staat er op de agenda in Aalsmeer; een overzicht van alle evenementen die op korte en lange termijn op het programma staan. 

2 juni 2019

Aalsmeer Roest Niet

Al ruim tien jaar hét autofeest voor oud- en jongtimers! Tijdens Aalsmeer Roest Niet rijden auto’s en motoren van voor 1987 een prachtige route door Aalsmeer en omstreken.

Lees meer

2 juni 2019

Dorpentocht

Het fietsfestijn van Aalsmeer en omstreken is de Dorpentocht op de eerste zondag van juni. Je fietst van dorp naar dorp en haalt zo geld op voor het goede doel. Start jij de fietstocht in Aalsmeer?

Lees meer

15 juni 2019 t/m 16 juni 2019

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival doet haar naam eer aan met een kleurrijk weekend dat volledig in het teken staat van bloemen, planten, kunst, muziek, eten en drinken.

Lees meer

26 juni 2019 t/m 30 juni 2019

Westeinder Waterweek

De zomer in Aalsmeer is pas echt begonnen als de Westeinder Waterweek losbarst. Dit meerdaagse waterfeest aan de Westeinderplassen staat elk jaar weer garant voor spetterende watersport, muziek en culinaire evenementen.

Lees meer

29 juni 2019

Plaspop

Op en rondom mooie eilanden helemaal opgaan in lekkere muziek? Ga dan naar Plaspop, een minifestival op de Westeinderplassen in Aalsmeer tijdens de Westeinder Waterweek.

Lees meer

7 september 2019

Vuur en Licht op het water Aalsmeer

Een van de mooiste vuurwerkshows van Nederland, honderden verlichte boten en de Westeinderplassen. Vuur en Licht op het Water is een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water.

Lees meer

8 september 2019 t/m 14 september 2019

Feestweek Aalsmeer

Spetterend vuurwerk, fraai verlichte boten, het nostalgische filmfestival en bekende artiesten. Feest jij mee tijdens de Feestweek in Aalsmeer? Er zijn vele activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

14 september 2019

Pramenrace tijdens de Feestweek

Een kleurrijk en muziekaal spektakel op het water en een echte Aalsmeerse traditie: welkom bij de Pramenrace. Doe mee met de puzzeltocht op het water of bekijk de platte houten schuiten vanaf de oever.

Lees meer

21 september 2019 t/m 22 september 2019

Kunstroute 2019

Zo'n 27 locaties openen hun deuren tijdens de Kunstroute in Aalsmeer: van ateliers en scheepswerven tot de Historische tuin en het Oude Raadhuis. Een kunstzinnig feestje!

Lees meer

20 februari 2020 t/m 26 maart 2020

Carnaval Kudelstaart

In Kudelstaart klinkt de carnavalsmuziek door de straten en jodelt jong en oud in de mooiste carnavalskostuums. Carnaval! Met als hoogtepunt de carnavalsoptocht op 23 februari 2020 om 11:41.

Lees meer