Winteruitjes in Aalsmeer

Winteruitjes in Aalsmeer - Visit Aalsmeer

De ideale tijden voor leuke uitjes met het gezin zijn tijdens de winter! In Aalsmeer hebben wij genoeg leuke uitjes voor in de winter. In deze blog hebben wij een aantal leuke uitjes voor jullie op een rijtje gezet.

Schinkelbos

Houd jij van een stukje wandelen in de buitenlucht? Maak een mooie natuurwandeling in het Schinkelbos. Kleed je warm aan en ga op pad! Houd je ogen goed open, want misschien spot je wel Schotse hooglanders.

Omdat de wandeling grotendeels over ongelijke, soms modderige paden loopt is hij minder geschikt voor een kinderwagen, rollator of rolstoel.

Benieuwd naar andere wandelroutes? Bekijk ze hier!

Speelparadijs, minigolfbaan en trampolinepark in één

Bij LoL Aalsmeer kun je je lol niet op! Er is hier van jong tot oud wel iets te doen. Voor de jongsten hebben we Chimpie Champ. Dit is een overdekte speeljungle voor kinderen vanaf één tot en met twaalf jaar. Duik in de ballenbak of klim op de vulkaan en maak er een leuke dag van!

Naast het speelparadijs bevinden zich hier ook vijftien holes op de glow in the dark minigolf baan van GlowGolf. Probeer in het donker door rotsen, geheime schatten en mijnkarren de bal in de hole te slaan.

Als laatste kun je ook nog springen bij jump XL. Spring erop los op de verschillende trampolines die hier te vinden zijn. Niet alleen leuk, maar ook een goede work-out. Geschikt vanaf zes jaar.

Voor deze 3 toffe activiteiten kun je losse kaartjes kopen, maar je kunt ze ook als combinatie kopen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven van de combinatie-arrangementen op de website van LoL Aalsmeer.

Rondvaart Westeinderplassen

Gezellig uitje voor als je meer van de cultuur wilt proeven. Vaar mee over de plassen en ontdek meer over Aalsmeer en zijn ontstaan en geniet bovendien van een ontspannen vaartocht. Westeinder Rondvaart biedt verschillende rondvaarten aan, met als hoogtepunt in de winter de Seringen Experience met een kijkje in de kwekerij.

Skischool

Een ander leuk uitje voor de wintersportliefhebbers is een dagje naar de skischool! Spijker hier je ski- of snowboard technieken bij voordat je op wintersport gaat en neem een aantal skilessen. De skischool heeft allerlei lespakketten waardoor je goed voorbereid op vakantie gaat.

Dinnershow

De dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer garandeert jou een bijzonder avondje uit. Brooklyn Nights is een betoverende vogelvlucht door en over de meest inspirerende stad aan de Atlantische Oceaan. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van het theater spektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Lijkt een van deze uitjes jou wat? Boek dan snel en visit vandaag nog Aalsmeer! Lees ook onze andere blogs voor meer informatie/inspiratie.