Versoepelde maatregelen, winkeliers weer (deels) open

De overheid heeft besloten de maatregelen vanaf 3 maart weer iets te versoepelen en daarmee komt er weer ruimte voor winkeliers. Gelukkig maar want ze staan te trappen om hun klanten te ontvangen! Ze hebben het afgelopen jaar veel meegemaakt en willen er met frisse energie weer tegenaan in 2021. Ze zijn er klaar voor om hun klanten weer te verwennen met een knipbeurt of stylingsadvies. We zetten voor je op een rij wat er vanaf 3 maart weer mag. Vraag altijd bij de lokale winkeliers na of ze open zijn voor bezoek of niet. Op onze Koop Meer Lokaal pagina geven we tips om deze ondernemers te steunen.

Terug in de kappersstoel

Vanaf 3 maart mogen we weer naar de kapper. Dat is goed nieuws voor iedereen die weer toe is aan een knipbeurt of toe is aan uiterlijke verzorging. We zetten voor je op een rij bij welke lokale kappers je terecht kunt in Aalsmeer

All About Hair Aalsmeer
Hadleystraat 55, Aalsmeer
0297 320 964
www.allabouthair.nl
Je kunt online een afspraak boeken via hun boekingssysteem.

Hizi Hair
Ophelialaan 98, Aalsmeer
0297 325 161
www.hizihair.nl
Je kunt online een afspraak boeken via hun boekingssysteem

Trendy Hair
Dorpsstraat 25, Aalsmeer
0297 341 907
www.trendy-hair.nl
Via bovenstaande link kun je een afspraak boeken. Het boekingssysteem vind je onderin de pagina.

Haarmode Asya
Ophelialaan 101a, Aalsmeer
0297 548 444
Boek een afspraak via het bovenstaande telefoonnummer

Man Herenkappers
Ophelialaan 109, Aalsmeer
0297 331 470
Boek een afspraak via het bovenstaande telefoonnummer

Een nieuwe outfit voor de lente

Ben je het online shoppen helemaal zat en heb je zin om weer eens fysiek te zoeken naar een nieuwe outfit? Vanaf nu kun je, na het boeken van een afspraak, lokale winkels bezoeken. Shop bijvoorbeeld bij Kraan Mode, Gentlemen’s place, DiEMode, Siphra’s Studio en Stijl & Meer.

Verdiep je in nieuwe boeken van het Boekhuis

De afgelopen periode hadden ze een afhaalloket waar je jouw favoriete boeken op kon halen. Handig toch? Gelukkig mogen ook zij straks hun deuren weer openen op afspraak. Er gaat niets boven de geur van papier en een echt boek in je handen in een boekenwinkel zoals het Boekhuis. We zijn dan ook blij dat ook zij hun klanten weer mogen ontvangen. Houd de website van het Boekhuis in de gaten voor meer informatie over het heropenen van de winkel.

Bestel een maaltijd bij een lokale ondernemer

De horeca moet helaas nog even wachten. Het afgelopen jaar hebben ze bewezen dat de vele tegenslagen ze er niet van weerhield om te blijven ondernemen en heerlijke maaltijden te serveren. Of je nu kiest voor een high tea, een uitgebreide lunch of een compleet verzorgd diner. De lokale horeca in Aalsmeer doet er alles aan om jouw diner aan huis zo restaurant-waardig mogelijk te maken. We hebben een overzicht gemaakt van horeca waar je momenteel kunt bestellen.

Benieuwd welke winkeliers er nog meer zitten in Aalsmeer? Deze lijst geeft een overzicht van lokale ondernemers. Houd de website van de Rijksoverheid in de gaten voor de laatste updates rondom de coronamaatregelen.
Heb je een suggestie ter aanvulling van dit artikel? Stuur een e-mail naar visitaalsmeer@gmail.com