Uiteten in Aalsmeer tijdens de kerstdagen

Uiteten in Aalsmeer tijdens de kerstdagen

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk samen zijn met familie en vrienden. Misschien kies je ervoor om lekker met z'n allen te gaan koken of om gezellig uit eten te gaan. In deze blog zetten we een aantal restaurants op een rijtje waar jij gezellig uit eten kunt gaan tijdens de feestdagen.

Restaurant Centennial

Speciaal voor de kerst heeft Restaurant Centennial een mooi kerstmenu voor je samengesteld. Het is een 4 gangen kerstdiner die is samengesteld met de lekkerste gerechten die zorgen voor de ultieme smaaksensatie.

Heb jij geen zin in een uitgebreid diner? Kies dan bijvoorbeeld voor de kerst high tea bij Restaurant Centennial. Een middagje lekker verschillende tea’s proeven met heerlijke lekkernijen. Wie geniet daar nou niet van?

Voor meer informatie over het diner en de high tea kun je vinden op: https://www.centennial.nl/ 

On The Rock

Ook On The Rock heeft dit jaar weer een heerlijk kerstmenu samengesteld. Op kerstavond en eerste kerstdag opent On The Rock zijn deuren en verwelkomen ze je met een heerlijk 6 gangen diner. Deze 2 avonden kun je kiezen tussen 2 verschillende menu’ s: een vlees en vis menu en een vegetarisch menu. Beiden bestaan ze uit 6 gangen en zijn de kosten €65,00 per persoon. Hiermee heb je een onvergetelijke en smaakvolle avond in gezellige kerstsfeer. Reserveren kan via de website, maar ook telefonisch of via de mail. Meer informatie vind je op: https://ontherock.nl/nl/menu/kerstmis-2022/ 

Restaurant OH!

Heb jij deze kerst geen zin om uit huis te gaan, maar wil je wel lekker eten op tafel hebben zonder te koken? Dan heeft Restaurant OH! een perfect concept voor jou! Restaurant OH! heeft dit jaar gekozen om te gaan voor een afhaalconcept. Tijdens de kerst kun je kiezen tussen 3 verschillende boxen. Zo hebben ze de boxen: gourmetschotel, oh@home en de thuisproeverij. Alle boxen bestaan uit goede kwaliteit vlees, vis en groente. Zo zit er voor iedereen wat lekkers bij. Meer informatie over de verschillende boxen kun je vinden op: https://restaurantoh.nl/kerstmis/ 

Bar - Restaurant De Praam

Wil je genieten van een heerlijk diner met vrienden of familie op kerstavond? Bar – Restaurant De Praam  biedt je een heerlijk 6 gangen diner aan. Op het menu staan heerlijke gerechten die door de koks zijn samengesteld. Een heerlijk avondje om te genieten van de verschillende smaken van het eten. Bij Bar – Restaurant De Praam hebben ze ook gedacht aan de kinderen. Speciaal voor hen is er een apart menu samengesteld met daarbij leuke activiteiten. Zo hebben jij én de kinderen een onvergetelijke avond! Voor meer informatie kun je bellen naar 0297 – 322 010 of mailen naar info@cafedepraam.nl.

Dit waren een aantal restaurants die een heerlijk kerstmenu voor je klaar hebben staan. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe!