VissersVreugd

VissersVreugd

Het eiland VissersVreugd op de Westeinderplassen is toch wel een beetje het Ibiza van Aalsmeer. Lang gedekte tafels, leuke zitjes in de zon of schaduw, veel groen, mooie accessoires, een steiger en vooral veel gezelligheid. VissersVreugd is het droomeiland van Jan en Nina Visser, en ze laten jou graag meegenieten van dat wat hen gelukkig maakt. VisserVreugd is namelijk een recreatie eiland voor evenementen. 

Contact

Evenementen op eiland VissersVreugd

Is er een reden voor een feestje? VissersVreugd is dé place to be voor een kleinschalig feest in de buitenlucht, op een bijzonder locatie. In totaal is er ruimte voor tachtig personen; veertig zitplaatsen en veertig plaatsen rondom de statafels. Het eiland staat ook garant voor een geslaagd kinderfeestje op en aan het water. Maar eigenlijk is er altijd reden voor een feestje toch? Dus kan je het eiland – of een deel van het eiland – ook huren om met vrienden of familie te varen, lunchen, barbecuen en zwemmen.

VissersVreugd

Van vuilstort tot droomeiland

Het eiland is in 1999 aangekocht en bestond toen alleen nog maar uit onkruid en vuil. Jan en Nina hebben, samen met het gezin en familie, jarenlang gewerkt aan de realisatie van hun droomeiland. Alles op het eiland is dan ook door Jan en Nina zelf ontworpen, gebouwd en aangelegd. Hierdoor genieten zij nu samen met hun gezin, de kippen en Gijs de gans op en rondom het eiland. Het zwemwater rondom het eiland is ook nog eens van goede kwaliteit.

Contact

VissersVreugd
Hadleystraat 12,
1431 SM, Aalsmeer

Openingstijden
Woensdagmiddag t/m zondag. Je vaart voor het donker weer terug in verband met veiligheid. Het seizoen is van mei t/m half september.