Steiger 28

Steiger 28: restaurant aan het water Aalsmeer

Een restaurant aan het water met vanaf het terras een prachtig uitzicht over de Ringvaart terwijl je geniet van de bourgondische keuken. De locals die dit lezen weten nu: dit gaat over Steiger 28. Waar alles aanwezig is voor een gezellige avond, een besloten feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst.

Restaurant aan het water in Aalsmeer: Steiger 28

Steiger 28 staat bekend om de gemoedelijke sfeer, stijlvolle inrichting en heerlijke á la carte-menu. Bij mooi weer kun je aan de riante steiger je boot of sloep aanleggen om daarna een heerlijke tijd te beleven op het terras van dit gezellige restaurant aan het water. Maar weinig passanten kunnen die verleiding weerstaan om even aan te meren voor een lunch of maaltijd. Zeker wanneer ze in de zomer plaats kunnen nemen in de verkoelende schaduw van de leilindes.

Steiger 28: restaurant aan het water Aalsmeer

Proeverij en Achterhoekse gastvrijheid

Bij minder weer is het goed toeven in het sfeervolle eethuis, dat plaats biedt aan ruim 55 gasten. Het paradepaardje van Steiger 28 is de proeverij, aangepast per seizoen. Een proeverij die je smaakpapillen op ongekende wijze zal prikkelen. De ‘bewaker’ van de menukaart van de proeverij is de geharnaste deurwachter Harry, die een enorme kaart laat zien met daarop drie keer acht gerechten. Het begin van een memorabele culinair reis in een restaurant aan het water die de ‘Oerende Achterhoekse’ gastvrijheid uitademt, verwijzend naar de uit Giesbeek afkomstige eigenaar en diens voorganger.