Restaurant Jones

Restaurant Jones Aalsmeer, Kudelstaart

Culinair genieten in een knusse huiskamersfeer? In een restaurant waar het totaalplaatje klopt, van de achtergrondmuziek tot het drankje bij de laatste gang? Dan is Restaurant Jones in Kudelstaart echt iets voor jou.

Concept Restaurant Jones Kudelstaart

Gedreven door haar drang naar vernieuwing en originaliteit staat chefkok Sabrina Hogerwerf – samen met haar crew – van woensdag tot en met zondag klaar om je te verrassen met mooie gerechten. Alles is huisgemaakt: variërend van drie tot maar liefst elf gangen.

Restaurant Jones Kudelstaart Aalsmeer

Origineel, seizoensgebonden en wisselend aanbod

Restaurant Jones in Kudelstaart staat altijd garant voor een origineel, seizoensgebonden en wisselend aanbod aan gerechten en dranken. Iedere maand is er bovendien een nieuw verrassingsmenu. De gerechten staan ook op de menukaart uitgeschreven, zodat je zelf een menu kunt samenstellen. Bij Restaurant Jones kunnen ze rekening houden met iedere allergie en dieetwens. En natuurlijk is het mogelijk om bij iedere gang een heerlijk bijpassend glas wijn te bestellen.

Restaurant Jones Kudelstaart Aalsmeer

High tea en brunch

Bij Restaurant Jones kun je niet alleen dineren, maar ook aanschuiven voor een zeer uitgebreide high tea en brunch. In de knusse ‘huiskamer’ of – in de zomermaanden – op het terras van dit etablissement. Een high tea kun je reserveren vanaf tien personen en jouw gezelschap kan dan rekenen op drie rondes met zoete en hartige lekkernijen. Inbegrepen daarbij zijn onbeperkt koffie en thee.