Restaurant In de Zotte Wilg

Wil je een van de best bewaarde (en verborgen) geheimen van de Westeinderplassen ontdekken? Bij Restaurant In de Zotte Wilg eet en borrel je met groots uitzicht op het water en de nabijgelegen eilanden. Gezellig rond de bar, voor de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan de Westeinderplassen. Uit de wind en in de zon bekijk je de langsvarende boten. Dit maakt het terras van In de Wilg voor locals en bezoekers in Aalsmeer een geliefde plek.

Restaurant aan het water met uitzicht op de Westeinderplassen

In de Zotte Wilg. Zo’n naam roept vragen op. Vrij vertaald staat ‘zot’ voor ‘vreemd’, wat vooral slaat op de ligging van dit café-restaurant. Op een positieve manier, want wie verwacht achter die stellingen met boten in het haventerrein een sfeervol en fraai gelegen restaurant aan te treffen? Wie voor het eerst bij In de Zotte Wilg komt, is zichtbaar onder de indruk en komt graag weer terug. Daar aan de oevers van de Kleine Poel, in Jachthaven ’t Drijfhuis.

Restaurant in Aalsmeer: In de Zotte Wilg

Lunchen, borrelen en dineren in Aalsmeer

Kleine kans dat je voor een dichte deur staat. In de Zotte Wilg is eigenlijk altijd open, doordeweeks vanaf elf uur en in het weekend vanaf twaalf uur. De lunch kenmerkt zich door de diversiteit aan gerechten. Voor ieder wat wils. Hardlopers in de avond zijn de twee, drie of viergangenmenu voor een vaste prijs. Bereid met verse producten uit de streek, passend bij het seizoen, geserveerd door snelle en gezellige bediening. Verder verwelkomt In de Zotte Wilg graag gasten voor recepties, feesten, lunches, barbecues en diners voor grotere groepen.

Restaurant in Aalsmeer: In de Zotte Wilg