Restaurant de Dorpshoek

Restaurant Dorpshoek Aalsmeer

Kreeft, oesters, tarbot, coquilles en garnalen. Maar nog veel meer, want de klassieke Franse keuken proef je bij Restaurant de Dorpshoek. Bij dit Franse restaurant in Aalsmeer lunch en dineer je op culinair niveau.

Restaurant Dorpshoek Aalsmeer

Frans restaurant in Aalsmeer

Deze horecagelegenheid is gevestigd in een karakteristieke pand langs de provinciale weg, om precies te zijn aan de Dorpsstraat 93. Dit pand stamt uit de negentiende eeuw en is onlangs in zijn geheel opgeknapt en gerestyled. Zeven dagen per week kun je hier terecht voor vlees en vis uit de klassieke Franse keuken. Bereid door chef-kok Philippe Sargis, die zijn sporen in de horeca heeft verdiend. Je kunt zelfs plaatsnemen ín de keuken, aan de chef’s tafel.

Restaurant Dorpshoek Aalsmeer

Voor ieder wat wils in Aalsmeer

Restaurant De Dorpshoek is een van de vele horecagelegenheden die ons dorp rijk is. Het bruist in Aalsmeer, met onze talloze brasseries, eetcafés en restaurants. Voor ieder wat wils, zowel qua eten en drinken als qua locatie. Van restaurants die al sinds mensenheugenis bestaan tot etablissementen die hagelnieuw of onlangs gerenoveerd zijn. In Aalsmeer heb je het voor het uitkiezen!