Bar Bistro Joseph

Bar Bistro Joseph

Houd je van Franse bistro’s en de sfeer van de Côte d’Azur? Spreekt de luxe allure van New York jou aan? Dan ben je bij deze bistro in Aalsmeer aan het juiste adres.

Contact

Culinaire toppers

Laat je verrassen door culinaire toppers van over de hele wereld, met een eigenzinnige twist van de chefkok. Bar Bistro Joseph in Aalsmeer is een absolute aanrader als je hier naar op zoek bent. Onder het mom: great food never stops working.

Bar Bistro Joseph Aalsmeer

Lunch en diner bij Bar Bistro Joseph in Aalsmeer

Bij Bar Bistro Joseph is ‘elke dag een mooie dag’. Een dag die bij de bistro om elf uur begint en rond twaalf uur eindigt. Zeven dagen per week. Dit restaurant in Aalsmeer heeft een hip interieur en een terras aan – hoe kan het ook anders in Aalsmeer – het water. De specialiteiten op de menukaart zijn de Club Joseph (clubsandwich), tournedos, sliptong en shared dining (een combinatie tussen vis en vlees).

Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor de varende onder ons: meer je boot of sloep aan bij Jachthaven Dragt. Deze aanlegplaatsen liggen aan de steiger van het terras van Bar Bistro Joseph.

Luxe varen in Aalsmeer

Eten en drinken op een luxe sloep in het werelddorp van bloemen en water. Aalsmeer bourgondischer verkennen kan bijna niet. Je vaart langs de mooiste plekken terwijl je geniet van het lekkerste eten en drinken. Uiteraard met een professionele kapitein, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het feestje op de boot. Want of het nu om een verjaardag, netwerkborrel of bedrijfsuitje gaat. Een wijncruise, gin cruise of ander arrangement. Het is allemaal mogelijk vanuit Bar Bistro Joseph.

Bar Bistro Joseph Aalsmeer

Contact

Bar Bistro Joseph
Stommeerweg 72,
1431 EX, Aalsmeer