Proef en Meer

Proef & Meer Aalsmeer
Hoe klinkt een proeverij met uitzicht op het water? Lekker smullen vanaf een dakterras, of binnen in een moderne setting? Dan is Restaurant Proef en Meer in Aalsmeer your place to be! Dit restaurant ligt ook nog eens aan de oevers van de Westeinderplassen.

Welkom thuis bij Proef en Meer in Aalsmeer

Dit restaurant aan de Stommeerweg stond voorheen bekend als ‘Welkom Thuis’ en is in 2017 omgedoopt tot Proef en Meer. En het bleef niet alleen bij een naamsverandering, want de eigenaren kozen voor een nieuw proeverijconcept en staken het interieur in een fris en modern jasje. Meest in het oog springend daarbij is het warm petrolblauw op de muren, waarmee het welkom-thuis-gevoel ook na de transformatie in stand is gebleven. Net als het adembenemende uitzicht vanaf het terras. Ook onveranderd: dat de populaire ossenhaassaté en zeetong op het menu staan.

Uitgebreide proeverijkaart

De gedachte achter het proeverijconcept van Proef en Meer in Aalsmeer is: uitgebreid dineren, maar niet de hoofdprijs betalen. Het bewijs daarvan is het vaste bedrag voor een proeverij, waarbij je zelf het aantal gangen bepaalt. Op de rijk gevulde proeverijkaart staan kleine gerechten, zoals zeebaars met antiboise, entrecoterolletjes met truffelmayonaise en lamsrack met honing en tijm. En niet onbelangrijk: voor friet, salade en brood betaal je niet extra. Proef en Meer heeft ook aan de kinderen gedacht en een speciaal kindermenu opgesteld.