Hotel de Jonge Heertjes

Hotel de Jonge Heertjes

Zin om lekker te tafelen of te borrelen in hartje Aalsmeer en daarna onder de wol te kruipen voor een rustige overnachting? Hotel de Jonge Heertjes heeft een restaurant en twintig kamers in het centrum van bloemendorp Aalsmeer.

Contact

De perfecte locatie voor een hotel in Aalsmeer

Het hotel en restaurant samen vormen het adres voor ontbijt, lunch, diner, borrel en uitstekende nachtrust. Bovendien ben je vanaf deze locatie snel weer op de grote weg richting de omliggende steden, Schiphol en het strand. Hotel de Jonge Heertjes ligt namelijk een paar honderd meter van de provinciale weg, waarvandaan je snel de A4 oprijdt.

Toeristische trekpleisters om de hoek

De ligging maakt van het hotel en restaurant ook de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in Aalsmeer en omgeving. Bekijk de grootste bloemenveiling ter wereld, pak een terrasje aan het water, stap aan boord voor een rondvaart over de Westeinderplassen of kies voor een sportievere manier om het meer te verkennen. De beroemde Westeinderplassen liggen slechts een halve kilometer van Hotel de Jonge Heertjes. Nog dichterbij vind je de Historische Tuin en gerestaureerde Korenmolen de Leeuw.

Contact

Hotel de Jonge Heertjes
Raadhuisplein 16,
1431 EH, Aalsmeer