Eetcafé De Zwarte Ruiter

Eetcafé De Zwarte Ruiter

Gek op Oesters, steak tartare, of risotto en wild stoof? Eetcafé De Zwarte Ruiter in Aalsmeer weet wat lekker is en kiest voor heerlijke, kwalitatieve gerechten en presenteert dit op een simpele maar mooie manier. Laat je verrassen door de smaak van Aalsmeer en geniet ondertussen van het gezellige interieur en de goede bediening.

Contact
Credits: Eetcafe de Zwarte Ruiter

Gerechten en interieur

Bij Eetcafé de Zwarte Ruiter kiezen ze voor betaalbare, maar goede gerechten en combineren dit met een warm interieur voor een fijne sfeer. Houd je van speciaalbieren en mooie wijnen dan ben je hier ook goed op je plek. Of je nu kiest voor een romantisch diner voor twee of urenlang tafelen met familie, vrienden en buurtgenoten. Ze openen hun deuren voor iedereen. Of je nu liefhebber bent van vlees, vis of vegetarisch. Er is voor ieder wat wils. Heb je een specifiek dieet waar ze rekening mee moeten houden? Geef dit dan vooraf telefonisch door.

Dineren met grote gezelschappen bij Eetcafé De Zwarte Ruiter

Eten met een grote groep? Voor gezelschappen vanaf 12 personen werken ze met een groepsmenu, speciaal voor jou en jouw gezelschap samengesteld. Dat maakt dit eetcafé de perfecte plek voor het vieren van een speciale gelegenheid zoals jouw verjaardag, een afstudeerborrel of een jubileum.

Raak geïnspireerd om nog meer ontbijt, lunch of diner gelegenheden te ontdekken in Aalsmeer. Van uitgebreide ontbijtjes, tot brunchen, high tea’s, lunches en diners. Aalsmeer biedt een scala aan horecagelegenheden die je graag ontvangen en verrassen met (lokale) lekkernijen.

Contact

Eetcafé De Zwarte Ruiter
Dorpsstraat 93,
1431 CB, Aalsmeer