De Stoete

De Stoete

Op zoek naar een ambachtelijke bakker in Aalsmeer? Een sfeervolle bakkerswinkel met authentieke producten, bereid volgens een speciaal familierecept? Ga dan naar binnen bij De Stoete, aan de Punterstraat in Aalsmeer.

Contact

Familie bedrijf overgewaaid uit Amsterdam

Bertram & Brood is in 1890 ontstaan in de Amsterdamse Jordaan, waar de familie Bertram vanuit een kleine bakkerswinkel klanten verwenden met het lekkerste brood. Die kleine bakkerswinkel is nu een landelijke en internationale leverancier met in Nederland meerdere vestigingen.

Bakken met traditionele familierecepten

De familiehistorie proef je tot in de vezels van het bedrijf. Al zes generaties lang werken ze met traditionele familierecepten. Dat betekent niet alleen recepten van vroeger, maar bij elke generatie rijzen ook weer nieuwe ideeën. Zoals de ‘Oatbran: bedacht door de opa van de huidige eigenaresse. Het is volkorenbrood met vijf granen, dat net tussen lichtbruin en volkoren inzit. Oud bruin, noemen veel klanten het ook wel.

Bertram & Brood sinds 2007

Sinds 2007 is de bakker ook gevestigd in Aalsmeer, waar Linda van den Broek en haar team hun klanten dagelijks verwennen met vers belegde broodjes, smakelijk gebak en ambachtelijke broden. Je kunt in deze winkel bovendien terecht voor biologische jams en sappen van Mariënwaard.

Contact

De Stoete
Punterstraat 8,
1431 CT, Aalsmeer