Buitenzwembad De Waterlelie

Buitenzwembad De Waterlelie Aalsmeer

Buitenzwembad De Waterlelie

Zin om met vrienden of kinderen naar een leuk buitenzwembad te gaan? Een zwemlocatie met glijbaan, duikplank, horeca, grasveld en zelfs met een eigen strand? Buitenzwembad de Waterlelie is een zwembad voor alle leeftijden.

Contact

Zwemmen in Aalsmeer

Buitenbad De Waterlelie in Aalsmeer betekent zwemmen en waterplezier voor iedereen die graag in de buitenlucht wil zwemmen en spelen in het water. Er zijn twee zwembaden: een groot en diep speelbad met grote familieglijbaan en duikplank van één meter hoog. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad aflopend van 0 tot 1.20 meter, waar een speelterrein aan grenst. En ook bij slecht weer kun je zwemmen in Aalsmeer. Dan opent het grote binnenzwembad De Waterlelie haar deuren.

Buitenzwembad De Waterlelie Aalsmeer

Ontspannen op het gras of strand

Om bij te komen van alle waterpret of te genieten van de zon is er een grote ligweide, met zicht op beide baden. Dit kan ook op het speciaal aangelegde strand, waar je op een fijne ligstoel kunt liggen en een kleurige parasol kunt uitklappen. Heb je dorst of trek? In de kiosk naast de ligweide vind je drinken, eten, snoep en ijs. Alles is aanwezig voor een heerlijke dag aan het strand. Euhm… zwembad natuurlijk.

Activiteiten bij zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie biedt volop mogelijkheden voor gezinszwemmen, kinderfeestjes en groepsactiviteiten. Met je (klein)kind een halfuurtje oefenen en spelen in het instructiebad? Dit zwemwater is 32 graden en meedoen kan al met kinderen vanaf drie maanden oud. Enthousiaste zwemonderwijzers van De Waterlelie begeleiden de lessen.

Bij zwembad De Waterlelie weten ze ook wat er nodig is voor een spetterend kinderfeest: vrij zwemmen, bommetjes maken, achter elkaar van de interactieve glijbaan af en dansen op leuke muziek. Voor een gezellige (mid)dag met vriendjes, vriendinnetjes en/of familie.

Sporten in het water

Wil je graag meer bewegen? Of gewoon iets anders doen dan fietsen, hardlopen of zweten in de sportschool? Buitenzwembad De Waterlelie biedt een ruim aanbod van sportieve groepslessen; van Aqualine, Jog & Gym en Aquajoggen tot Aquavitaal, Aquasport, Aquarobics en Borstcrawlles.

Contact

Buitenzwembad De Waterlelie
Dreef 7,
1431 WC, Aalsmeer