Binnenzwembad De Waterlelie

Zwemmen in Aalsmeer bij binnenzwembad de Waterlelie

Binnenzwembad De Waterlelie

Binnenzwembad De Waterlelie is al ruim veertig jaar het adres in Aalsmeer voor zwemlessen, baantjes trekken, sportgroepen en vrij zwemmen. Het zwembad is zeven dagen per week geopend zodat je kunt zwemmen op de dag wanneer het jou het beste uit komt. Iedereen is welkom, jong en oud.

Contact

Zwemlessen met EasySwim bij binnenzwembad de Waterlelie

Zwemlessen in De Waterlelie worden gegeven volgens de EasySwim-methode. Deze methode maakt leren zwemmen voor ieder kind leuker en makkelijk. De EasySwim is een zwempakje voor jonge kinderen waarin rond de borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd.

Vrij zwemmen in Aalsmeer

Het binnenzwembad De Waterlelie in Aalsmeer is geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zodat je op elk moment van de dag langs komen om gebruik te maken van het zwembad.

Keuze uit verschillende sportgroepen

Wil je fitter worden maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan of kilometers hard te lopen? Geef je dan op voor één van de sportgroepen van de Waterlelie. Bijvoorbeeld Aqualine: werken aan een gezond lichaam met een gezond gewicht. Of geef je op voor Aquavitaal. Speciaal gericht op 50 plussers om in de ochtend lekker sportief bezig te zijn met leeftijdsgenoten.

Contact

Binnenzwembad De Waterlelie
Dreef 7,
1431 WC, Aalsmeer