Bed & breakfast 23

bed & breakfast aalsmeer

Een paar heerlijke dagen doorbrengen in een rustige en gezellige bed & breakfast in Aalsmeer? Bed & breakfast 23 is het juiste adres voor gasten die niets willen missen.

Bed & breakfast Aalsmeer

Deze bed & breakfast is van alle gemakken voorzien: een heerlijk bed, grote badkamer en gezellige woonkamer met eigen keuken. Het heeft ook een eigen parkeerplaats en gratis wifi. Volgens gasten die je voorgingen: “prima verzorging in een bed & breakfast dat veel meer is dan de naam doet vermoeden: een ruime keuken, prachtige badkamer met bad en douche, een gezellige woonkamer en een comfortabele slaapkamer. Plus een eigen tuintje met tuinmeubels. Wat wil je nog meer?”

bed & breakfast aalsmeer

In hartje Aalsmeer

Bed & breakfast 23 is een dijkwoning met één appartement, in hartje Aalsmeer, op loopafstand van winkels en restaurants. Even het water opzoeken? De Westeinderplassen is een prachtig recreatiegebied voor actie en ontspanning op en naast het water. Ook dichtbij zijn de bekende studio’s van Aalsmeer, waar je naar de bioscoop kunt gaan en lekker kunt eten. Bezienswaardigheden op korte afstand zijn onder andere Bloemenveiling Aalsmeer, Keukenhof, Zaanse Schans en natuurlijk Amsterdam.