Vanaf 22 maart is FloriWorld weer te bezoeken!

Credits: FloriWorld

Met bloemenlint en snoeischaar werd de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie vorige week officieel heropend door de Burgemeester van Aalsmeer. Na de opening in de zomer van 2020 heeft FloriWorld na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.

Heropening FloriWorld Flower Experience Aalsmeer

In 2020 werd FloriWorld op fleurige wijze geopend als nieuwste attractie in Aalsmeer. De Flower Experience ligt naast de bloemenveiling Royal Flora Holland. Precies aan de start van hét bollenseizoen, vanaf 22 maart 2022, zijn de deuren van het kleurrijke gebouw weer open voor alle bezoekers. Er worden momenteel een aantal aanpassingen gedaan aan de attractie, zodat ze jouw bezoek aan de indoor bloemen experience nog verrassender en fleuriger gaan maken. Nu alvast jouw tickets boeken?

Impressie FloriWorld Aalsmeer:

Restaurant BLOOM geopend

Restaurant Bloom opent vanaf 2 februari elke woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Geniet van heerlijke koffie, broodjes en salades in een bloeiend decor. Restaurant Bloom is gesitueerd in FloriWorld en is dé plek bij uitstek voor een zakelijk overleg of gezellige lunch. Je moet wel vooraf even reserveren.

Evenementenlocatie

FloriWorld is niet alleen een bloemen experience, maar ook een evenementenlocatie! Nu alvast een meeting, presentatie of (bedrijfs)feest organiseren op deze eventlocatie? Neem contact op: events@floriworld.nl!