Cultuur Locals

1

Theater met bezieling

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Bob van den Heuvel en Gonny de Koter, beter bekend als het theaterduo Bob & Gon.

2

Een kas vol inspiratie

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Trudy en Tobias Rothe, die kunstenaars de kans geven te exposeren in de KunstKas.

3

De aanblik van Aalsmeer

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Dick de Kuijer, voorzitter van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer.

4

Geluk is een draaiende molen

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Paul Rijkers, molenaar en bestuurslid van korenmolen De Leeuw.

5

De verbeelding van natuur in de kunst

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Constantijn Hoffscholte, adjunct-directeur van het Flower Art Museum waar verschillende kunstvormen samenkomen.

6

De toekomst van Aalsmeerse historie

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Dirk Jongkind, voorzitter van stichting Oud Aalsmeer die zich inzet voor het bevorderen en bewaken van de historische schoonheid van het dorp.

7

De jazzgeschiedenis van Pierre Tuning

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Pierre Tuning, die jazztalenten weet te lokken naar cultureel café Bacchus.

8

Over de vloer bij kunstliefhebber Janna

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Janna van Zon, die met het Huiskamermuseum haar woning en een prachtige naoorlogse kunstcollectie openstelt voor het publiek.

9

Kunst en cultuur voor de Aalsmeerse ziel

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Ulla Eurich, die naast penningmeester van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) ook een van de architecten is van de steeds populairder wordende Kunstroute.

10

Het verhaal van de tuin

Om de culturele sector van Aalsmeer een steun in de rug te bieden, geven we het woord aan tien locals die er hun stempel op hebben gedrukt. Zo ook Leo Bertoen, de voorzitter van de Historische Tuin.