Coronaproof winteruitjes in Aalsmeer

Wat ga jij in de wintermaanden doen? In Aalsmeer zijn er verschillende leuke coronaproof uitjes te beleven, wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Varen over de stille Westeinderplassen

Samen met het gezin er even op uit? Op een mooie winterse dag neemt Westeinder rondvaart jou en je familie mee met een rondvaart over de Westeinderplassen. Kijk uit over de Westeinderplassen en geniet van de stilte om jullie heen. In de winterweekenden is dit wel een mooie activiteit om eens te doen! Let op: neem wel contact met hun op om je verzoek in te dienen.

High tea voor bij je thuis

Pak thuis eens uit met een high tea voor je vriendinnen, dochters of moeders. Bestel bij een lokale ondernemer heerlijke hapjes voor thuis. Je hoeft alleen zelf het water te koken! Kijk hier voor een overzicht van ondernemers die dit aanbieden.

Winterwandeling in het bos

Even een frisse neus halen met je kinderen of alleen. Kleed je warm aan en duik de bossen in voor een heerlijke winterwandeling. Het Schinkelbos is een mooi bos in Aalsmeer. Het Schinkelbos heeft haar eigen sfeer met unieke planten en dieren. Een heerlijk bos om te lopen in de winter. Het bos heeft weer een hele andere sfeer dan in de herfst. Krijg jij al zin in een winterwandeling?

Meel halen en bakken maar!

Korenmolen De Leeuw is al 150 jaar het gezicht van het dorp. De molen is nog steeds in gebruik en de molenaars malen hier het lekkerste meel. Ga langs bij de molen en koop heerlijk meel om thuis brood, pannenkoeken of koekjes mee te bakken! Voor je kids is dit bovendien een leerzaam uitje omdat ze ontdekken hoe je van graan een boterham maakt. De molen is op dinsdag en zaterdag geopend.

Huur een fiets en ga op pad

Voor fietsverhuur zijn de winkels van Waning Tweewieler en Bert de Vries gewoon geopend. Als je een fiets hebt gehuurd word het tijd om op te stappen en Aalsmeer en omgeving te ontdekken. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden en leuke fietsroutes, zoals de Fortenfietroute. 

Fietsen en wandelen Schinkelbos Aalsmeer