fleurige bloemenevenementen die je niet mag missen in juni

Aalsmeer Flower Festival

Het voorjaar komt er weer aan en dan is er niks leuker dan om een bloemetje te krijgen. Om thuis een bloemetje te hebben staan, ziet er leuk en gezellig uit en ruikt ook heerlijk. Ook dit jaar zijn er over heel het land bloemen beurzen te vinden. Wij hebben er 3 op een rij gezet in de buurt van Aalsmeer zien we jullie dan!

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival is een van de leukste bloemen event van Aalsmeer! Op 17 –  21
juni zijn er op vijf plekken verschillende plekken rondom Aalsmeer leuke activiteiten te beleven. 

Op deze unieke plekken zijn voor jong en oud verschillende leuke bloemen activiteiten te beleven, zoals:

  • Bloemrijke workshops volgen
  • Vaartocht door de schitterende Aalsmeer Poel
  • De bloemkunst van bloem designers en kunstenaars bekijken
  • Mooie tuinen bezoeken 
  • Sluit de dag af met een concertavond en een pub quiz

Wat ga jij doen op het Flower Festival? Kom langs met vrienden en familie op 17 –  21 juni en maak er een leuke dag van!  Entree verschilt per plek, kijk hier voor meer informatie.

Aalsmeer Flower Festival

Kom in de kas

Kom in de kas laat jou rondkijken in de kassen. Ben jij benieuwd wat er allemaal met de bos bloemen gebeurd voordat ze in vaas komen te staan of hoe je fruit en groenten op je bord komen. Kom dan 11 – 12 juni bij lokalen kassen kijken. In elke provincie is er een beurs maar is het ook een leuk uitje om naar een andere provincie te gaan. Niet alle kassen doen mee omdat het een vrijwillige keuze is, daardoor zou er op de ene plek meer aanbod zijn dan op de andere. Wil je hier meer informatie over kijk dan op de website. De entreekosten zijn gratis, daarnaast verschillen de openingstijden per plek.

Decorum

Decorum laat je mee kijken in de kassen. We hebben ze door heel Europa. Dit jaar wordt het gevierd op 15 juni in Floriwold in Aalsmeer. Neem een kijkje op deze betoverende beurs zie en ruik de (nieuwe) producten. Laten wij met ze allen de plantjes en bloemetjes weer buiten zetten dit jaar.

Zoals je net heeft gelezen hebben wij mooie bloemen beurzen in Aalsmeer. Bij welke beurs zien wij jou?