6 mei 2021

Zoomsessie Bloemendroom voor iedereen die graag naar kunst kijkt

Samen met Special Arts Nederland organiseert het Flower Art Museum donderdagavond 6 mei de Bloemendroom-Zoomsessie. In dit interactieve online programma staan kleuren in de bloemenkunst centraal en kom je op een speelse manier meer te weten over deze tentoonstelling.

Zoomsessie

Fotocredits: @senns_less
Kunstenaar: Jacky van Rooijen

Kunst van mensen met een beperking

De tentoonstelling Bloemendroom zou eind januari open gaan, maar door corona hebben we helaas nog niemand mogen ontvangen. Ontzettend jammer, want de tentoonstelling is absoluut de moeite waard. Kunstenaars met een beperking laten zien hoe zij hun droom in bloemen tot uiting brengen.

Kunst van mensen met een beperking kan zeer speciaal zijn. De eigenheid ervan komt voort uit de eigenheid van de kunstenaar. De makers hanteren hun eigen regels. Dat blijkt soms uit een fascinatie voor een bepaald onderwerp, door een bijzonder kleurgebruik of een eigenzinnige compositie.

De zoomsessie

Zoomsessie Bloemendroom
Datum: donderdagavond 6 mei 2021
Tijd: van 20.00 tot 21.00 uur
Benodigde techniek: PC of laptop met geluid
Aanmelden: uiterlijk maandag 3 mei via info@flowerartmuseum.nl

Wacht niet te lang, want er is (vanwege het interactieve karakter) een beperkt aantal plaatsen. Na aanmelding krijg je 1 of 2 dagen vóór de zoomsessie een link met uitleg toegestuurd waarmee je de sessie kunt bijwonen.