Verkoopdag Historische tuin

Rondleiding Historische Tuin
Datum

26 maart 2022

Locatie

Historische tuin Aalsmeer

De laatste zaterdag van maart, nog voordat het seizoen officieel start, is de legendarische Verkoopdag van de Historische Tuin.

Contact

Legendarische dag

De laatste zaterdag van maart, nog voordat het seizoen officieel start, is de legendarische verkoopdag van de Historische Tuin. Hierbij wordt vroeg opstaan beloond; om 9:00 uur openen de deuren.

Heb je een nieuwe haag nodig? De Historische Tuin heeft verschillende op de tuin gekweekte soorten die hiervoor geschikt zijn. Denk aan de laurier of de Hedera. Kom het assortiment van bloeiende struiken, als Sneeuwballen, Seringen, Forsythia en Weigelia’s bekijken. Ook klimplanten tref je aan.
Vele kleurbloemige Clematis, die vroeg bloeien, Winterjasmijn, Kamperfoelie en Blauwe Regen, om maar wat te noemen.

Zo’n 50 verschillende kleuren en diverse soorten struikrozen: allemaal onder 1 dak en wat te denken van fruit? Appel- en perenbomen en allerhande soorten bessenstruiken kun je voordelig ‘scoren’.

Miste je wat kleur in de tuin afgelopen winter?Denk dan eens aan Conifeer of een Hulst in de tuin. Ook vogels zijn gek op deze extra beschutting. De Historische Tuin heeft allerlei soorten Coniferen en Hulst te koop. Tip: kies een struik met een opvallende kleur van de takken, zoals de Cornus.

Tuin- en plantenboeken
In de corridor zijn aantrekkelijk geprijsde tuin- en plantenboeken voor de nodige theoretische ondersteuning. De verkoopdag duurt tot circa 16.00 uur.

Er staan kruiwagens klaar en natuurlijk kun je met de boot aanmeren. De Historische Tuin experts geven je een passend advies voor al jouw tuinvragen.

Contact

Historische Tuin
Praamplein
1431 CV Aalsmeer

Openingstijden
9.00 - 16.30 uur