Schoonmaakactie SPIE op Westeinderplassen

Datum

11 maart 2023

Locatie

Westeinderplassen

Op zaterdag 11 maart vindt de jaarlijkse schoonmaakactie op de Westeinderplassen weer plaats. De organisatie, Stichting Pramenrace In Ere (SPIE), zoekt inwoners die een handje willen helpen om de Poel weer schoon te maken.

Stichting Pramenrace In Ere (SPIE) organiseert op zaterdag 11 maart weer hun jaarlijkse schoonmaakactie op de Westeinderplassen. Zij zoeken naar inwoners die willen helpen om de Poel schoon te maken van zwerfafval en andere voorwerpen die niet thuishoren in dit gebied. De actie in het kader van NL Doet start om acht uurs ochtends bij jachthaven Nieuwe Meer aan de Uiterweg waar de verdeling van de te schoonmaken gebieden plaatsvindt.

Stap in voor een gezamenlijke schoonmaakactie in de Westeinder. Neem je eigen praam of boot mee en schrijf je in via info@pramenrace.nl. Heb je geen boot? Geen probleem, je kunt ook als opstapper meedoen! Na zon twaalf uur schoonmaken zullen we samen een broodje en soep nuttigen om de actie af te sluiten. Doe mee en help de Westeinder weer zwerfvuil vrij te maken!