6 juni 2020

Open dag Ubink Cactus & Succulent

Credits: Eelco Roos (@croyable)

Ben jij een liefhebber van cactussen, vetplanten of fotografie? Dan is Ubink Cactus & Succulent aan de Mijnsherenweg een paradijs voor jou. En laten zij nu net elk jaar een open dag organiseren voor particulieren. In 2020 wordt dit gedaan op 6 juni van 09:00 uur tot 16:00 uur. Je bent dan van harte welkom om de cactussen en vetplanten te bekijken en eventueel te kopen.

Wat is er te doen bij Ubink?

Niet alleen voor de planten zelf, maar ook voor cactusaarde, mest en potten kun je tijdens de open dag terecht bij Ubink Cactus & Succulent. Medewerkers zijn die dag aanwezig en zullen de dagelijkse werkzaamheden verrichten, zodat je een idee hebt hoe het bij Ubink in zijn werk gaat. Daarnaast wordt er een beurs georganiseerd door een aantal afdelingen van Succulenta. Tijdens deze beurs kunnen liefhebbers zeer bijzondere cactussen en vetplanten voor redelijke prijzen kopen.

De schuur van Ubink wordt omgetoverd tot een horecagelegenheid waar je koffie, thee en limonade kunt krijgen. Ook zijn hier broodjes te koop. Neem de kinderen gerust mee, want ook zij zullen een geslaagde dag tussen de cactussen en vetplanten hebben tijdens een speurtocht, op het springkussen of bij het opmaken van een cactusschaaltje.

Credits: Ngoc Chau (@nappyc)