Kunstroute Aalsmeer

Datum

16 september 2023 t/m 17 september 2023

Locatie

Aalsmeer

Op ruim 20 locaties is in het derde weekend van september kunst te bewonderen. De kunstroute brengt je op bijzondere plekken langs kunst van lokale makers.

Locaties Kunstroute

Aan de Kunstroute Aalsmeer werken talloze locaties mee. Zo is er kunst te zien in het Flower Art Museum, de Watertoren, Historische Tuin, De Oude Veiling en in het Oude Raadhuis. Ook plekken die je normaal niet kunt bezoeken doen de deuren open. Veel zelfstandige kunstenaars in de regio doen ook mee en openen hun atelier. Op de website van de Kunstroute vind je alle locaties.

Digitale catalogus

Kunstroute Aalsmeer is een activiteit van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en wordt georganiseerd met uitsluitend vrijwilligers. De digitale catalogus geeft je alle informatie over de locaties en de kunstenaars die je kunt verwachten. De kunstenaars geven je in de catalogus een voorproefje van hun bijzondere kunst waarvan ze je op de Kunstroute Aalsmeer nog veel meer laten zien. Gebruik de catalogus om jouw bezoek aan de Kunstroute Aalsmeer voor te bereiden. En tijdens de Kunstroute Aalsmeer is de catalogus je digitale gids op jouw smartphone of tablet naar je favoriete locaties of kunstenaars. Voor wie de Kunstroute Aalsmeer toch liever met een papieren kaartje op zak wil beleven, is er een kleine routeflyer die bij de locaties meegenomen kan worden.