Kunstroute 2021

Datum

18 september 2021 t/m 19 september 2021

Kunstroute Aalsmeer is het kunstzinnige feestje dat elk jaar in het derde weekend van september plaatsvindt. Het evenement telt maar liefst 100 nationale en internationale kunstenaars verspreidt over zo'n 20 locaties.

Kunstroute 2021

Kunstroute Aalsmeer is het kunstzinnige feestje dat elk jaar in het derde weekend van september plaatsvindt. Het evenement telt maar liefst 100 nationale en internationale kunstenaars verspreidt over zo’n 20 locaties. Deze kunstenaars, musici en dichters krijgen in Aalsmeer de kans om aan ruim tweeduizend bezoekers hun kunst te laten zien.

Wandel, fiets of vaar Kunstroute Aalsmeer

Uniek en inspirerend kunnen we de Kunstroute in Aalsmeer wel noemen. Het is dan ook een evenement met landelijke bekendheid en bijzondere locaties. Op deze locaties wordt je onder andere geïnspireerd door schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafieken, beelden, fotografie, keramiek, sieraden, poëzie, jazz en muziek van klassiek tot pop op wereldniveau.

Het weekend vol kunst en cultuur vindt in 2021 plaats op zaterdag 18 september en zondag 19 september. Op beide dagen wandelt, fietst of vaart u de kunstroute tussen 12:00 uur en 17:00 uur.