6 april 2019 t/m 7 april 2019

Kom in de Kas Aalsmeer

Kom in de Kas Aalsmeer

Kom in de Kas, de naam zegt het al: het Nederlandse evenement, waarbij je een kijkje in de kassen mag nemen. Het is het enige publieksevenement van de glastuinbouwsector en daar kan jij bij zijn op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, want dat vindt de 42e editie plaats in zo’n 24 regio’s in Nederland. Voor Kom in de Kas in Aalsmeer moet je dit jaar in het tuinbouwgebied op de Achterweg zijn.

Deelnemers van Kom in de Kas Aalsmeer

Kom in de Kas is een typisch event voor op de agenda van Aalsmeer, want ons bloemendorp is niet zomaar een bloemendorp: het is de bloemenhoofdstad van de wereld met de bekende bloemenveiling. Dit jaar zijn de vijf deelnemers van het planten en bloemen event in Aalsmeer:

  • Berghoef Plants die bekend staat om de moderne potplanten en bladbegonia;
  • HPD Potplanten is gespecialiseerd in de teelt van potrozen. Hier kweken ze maar liefst zes miljoen potrozen per jaar;
  • Schockman met het gewas Snij Hortensia;
  • Raadschelders Varens, waarvan de naam het al verklapt;
  • Bunnik Vriesea, waar je het proces ziet van de kleurrijke Bromelia’s voordat deze in de winkels komen te liggen.

Praktische informatie bloemen event Aalsmeer

Op zowel zaterdag als zondag staan vanaf 10:00 uur de deuren van de kassen wagenwijd open. Je hebt vervolgens tot 16:00 uur de tijd om alle mooie producten te leren kennen en eventueel een souvenir mee naar huis te nemen. Zorg daarvoor wel dat je contant geld meebrengt, want het is niet mogelijk om bij de kassen te pinnen. Het event Kom in de Kas Aalsmeer is gratis en ook toegankelijk voor rolstoelen.