7 december 2018 t/m 8 december 2018

Kerstmarkt Historische Tuin

Kerstmarkt Historische Tuin, Aalsmeer

Dagen worden korter en avonden langer. De knusse winterse avonden binnenshuis zijn aangebroken, waarbij de lichten van vele huishoudens al een sterrenhemel op zich vormen. Het is de tijd van het jaar die de kerstsferen met zich meebrengt en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december tussen 10:00 uur en 18:00 uur struin je dan ook over de Kerstmarkt in de Historische Tuin van Aalsmeer. 

Vul de wijnvoorraad aan voor de kerstdagen, sla de kerstcadeaus in voor vrienden en familie of vind versiersels om de kerstboom dit jaar nog mooier op te tuigen. Van houten speelgoed en keramiek tot lifestyle-producten. Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van diverse koren terwijl je in het kerstcafé opwarmt met glühwein, chocolademelk en lekkere snacks. Geniet ook van de culinaire hapjes en drankjes die Restaurant Het Tuinhuis op het menu heeft staan.  

De Kerstmarkt vindt grotendeels plaats in de overdekte ruimtes van de Historische Tuin en de boerderij. Dit kerstevenement wordt georganiseerd in samenwerking met de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Zij steunen lokale en nationale projecten, waar geen publieke middelen voor beschikbaar zijn door fondsen te werven met evenementen en immateriële diensten.