Kerst Workshop bij Boerma Instituut

Datum

11 december 2022 t/m 11 december 2022

Locatie

Boerma Instituut

Een leuke Kerst workshop die gehouden wordt bij Boerma Instituut. Tijdens de workshop ga je een horizontaal kersttafel maken. Bij dit tafelarrangement kun je kiezen of je dat klassiek gemengd opsteekt of dat je de materialen in groepen verwerkt.

Contact

Kerst Workshop

Het Kerststuk wat ze deze Kerst workshop gaan maken heet ‘horizontaal kersttafelarrangement’ Bij dit tafelarrangement kun je kiezen of je dat klassiek gemengd opsteekt of dat je de materialen in groepen verwerkt. Het tafelarrangement is ook geschikt om gezamenlijk een grote tafelversiering mee te maken. Ze maken gebruik van OASIS® BIO Steekschuim.

Leuk en leerzaam

Tijdens de Kerst workshops zorgt Boerma er voor dat het een gezellig uitje wordt met in de pauze een kopje koffie, thee, warme chocolade of Glühwein en wat lekkers.

Indien je voor meerdere personen inschrijft vul dan bij het vakje “EXTRA INFORMATIE Bestelnotities” de NAW gegevens en telefoonnummers in van de andere personen.

Datums

Deze Kerst workshop kost slechts € 49,50, inclusief alle benodigde materialen om het arrangement te maken en koffie, thee of warme chocolade drank of Glühwein met wat kerst lekkers.

De datums waarop de workshop gegeven worden zijn:
Zondagochtend 11 december 9:30 tot 12:15 uur
Zondagochtend 11 december 9:30 tot 12:15 uur ( groep 2 )
Zaterdagmiddag 10 december 13:00 tot 16:15 uur
Zaterdagmiddag 10 december 13:00 tot 16:15 uur ( groep 2 ).
Dinsdagavond 13 december 19:15 tot 22:00 uur

Gereedschap is niet inclusief. Boerma raad aan om zelf een mes, snoeischaar, een draadtang en eventueel een lintschaar mee te nemen.
Het is ook mogelijk om deze aan te schaffen in hun winkel of via www.floraldesignsupplies.nl

Contact

Boerma Instituut
LEGMEERDIJK 227
AALSMEER, 1432 KA NEDERLAND