Helden in de Jeugdzorg

Datum

22 oktober 2022 t/m 27 november 2022

Locatie

Het Oude Raadhuis

Tot 27 november is bij KCA Aalsmeer in het Oude Raadhuis een bijzondere tentoonstelling te zien. Helden van de Jeugdzorg staan centraal.

Liefdevolle verhalen

Jennifer Bergkamp en Erik de Rijk, bekend van de zeer succesvolle expositie Helden in de Zorg, zetten zich deze keer in voor de Jeugdzorg. Jennifer schetste met haar prachtige pasteltekeningen en haar liefdevolle verhalen een beeld van wat de passie van de jeugdzorgmedewerkers voor vele kinderen betekent. Erik zette met zijn indrukwekkende foto’s diezelfde professionals in het volle licht. Een positief eerbetoon aan een te negatief neergezette sector.

De opening op zaterdag 22 oktober aanstaande wordt verricht door wethouder Jeugdzorg Bart Kabout van de gemeente Aalsmeer en feestelijk omlijst met een hapje en een drankje. Dit alles gebeurt natuurlijk in het Oude Raadhuis aan de Dorpsstraat 9, te Aalsmeer.

De expositie Helden in de Jeugdzorg is mede mogelijk gemaakt door: Capricorn Lijsten te Hoofddorp, MULTI Supplies, Kenter Jeugdhulp, Hortus Supplies International en Q Fit Shoes.