Geraniummarkt en braderie

Geraniummarkt Aalsmeer
Datum

13 mei 2023 t/m 13 mei 2023

Nog even een mooie bloemetje scoren voor (groot)moeder? Op de dag voor Moederdag doe je dat op de Geraniummarkt in Aalsmeer. Dit jaar vindt de markt plaats op zaterdag 13 mei 2022 op het Raadhuisplein, waarna je door slentert naar de braderie op de Zijdstraat. Je bent welkom tussen 9:00 uur en

Geraniummarkt en braderie

 

Nog even een mooie bloemetje scoren voor (groot)moeder? Op de dag voor Moederdag doe je dat op de Geraniummarkt in Aalsmeer. Dit jaar vindt de markt plaats op zaterdag 13 mei 2023 op het Raadhuisplein, waarna je door slentert naar de braderie op de Zijdstraat. Je bent welkom tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Geraniummarkt op het Raadhuisplein

Zo’n twintig kwekers en bedrijven uit bloemendorp Aalsmeer verkopen tijdens de Geraniummarkt verschillende producten voor de tuin, zoals eenjarige- en vaste planten, siergrassen en knollen. Voor verse en prachtige planten die ’s morgens nog aangevoerd zijn per praam, ga je langs de kraam van de Historische Tuin.

Braderie in de Zijdstraat

Een braderie zal een gezellige braderie niet zijn als er geen winkeliers, marktlui, goede doelen en andere non-profit organisaties zouden staan. Jaarlijks worden er zo’n tachtig kramen opgebouwd, waar je onder andere kleding, sieraden, boeken, snoep en allerlei ander lekkers koopt. Tijdens of na al het shoppen heb je wel een hapje en/of drankje verdiend. Daarvoor stap je binnen of het terras op bij diverse horecazaken in en rondom het centrum

Parkeren en bereikbaarheid

Kom je met de auto? Parkeren in de Weteringstraat en Punterstraat is niet mogelijk. Het Praamplein is alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Vanwege de verwachte drukte is gratis parkeren in het centrum lastig, maar voor maar €5,00 kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer. Kom je met de boot? Dan meer je het beste aan bij het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.