Geluksroute Aalsmeer

Datum

10 juni 2023 t/m 11 juni 2023

Locatie

Aalsmeer

Dit jaar wordt er op zaterdag 10 en zondag 11 juni de geluksroute gehouden in Aalsmeer. Vorig jaar was er al een evaluatie bijeenkomst geweest waar geconstateerd werd dat de Geluksroute vanwege het succes niet meer weg te denken valt. Niet alleen tijdens het weekend werd er geluk gedeeld en geplukt, de bijzondere ontmoetingen werkten bij velen nog lang na.

Contact
De wensboom in Art Centre Aalsmeer tijdens de eerste Geluksroute
Een mooi voorbeeld is deze uitspraak: “In eerste instantie ervoer ik de Geluksroute weliswaar als prettig, maar pas later kwam ik er achter dat het mij ook had geholpen bij het nemen van belangrijke beslissingen die mij persoonlijk veel gelukkiger hebben gemaakt.”

Een ander voorbeeld dat mooi aansluit is “Ik had een prettig gesprek met een coach die voor mij een flesje had uitgekozen met een bepaald bloem-extract. Ik herkende mij helemaal niet in haar keuze, maar nam het flesje mee naar huis en heb het op mijn bureau gezet. Het leek wel alsof er een ‘wonder’ gebeurde. De maanden daarna werd voor mij steeds duidelijker waarom dit flesje voor mij bestemd was.”

Iemand die aangaf maar een uurtje te kunnen blijven vanwege beperkte energie lukte het om de hele dag aanwezig te zijn en ook de dag daarna. DJ Sander Bosman kreeg veel bijval. Een min of meer toevallige voorbijganger werd getrakteerd op een heerlijke massage.

Nieuwe locaties

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe locaties toegevoegd. Naast de bestaande locatie zoals de KunstKas en Art Centre Aalsmeer, de poppenkast van Gerard Zelen en De Werkschuit zijn er dit jaar ook een aantal nieuwe locaties waaronder het Huiskamermuseum en het Keramiekatelier van Carla Huson op het Stokkeland. Het team van Geluksroute is erg blij met deze nieuwe locaties en laat weten er veel zin in te hebben!

Contact

Geluksroute Aalsmeer
Aalsmeer