Gedichtendag Natuur

Datum

27 januari 2022 t/m 27 december 2021

Locatie

Cultureel Café Bacchus

Op de donderdagavond van die week organiseert ook KCA weer de Gedichtendag. Poetry International koos voor het jaarthema van de Poëzieweek 2022 - traditiegetrouw de laatste week van januari - NATUUR.

Contact

Gedichtendag Natuur

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde Gedichtentuin, in september van dit jaar op het Boomkwekerskerkhof, en is het nu tijd om vooruit te kijken.

Poetry International koos voor het jaarthema van de Poëzieweek 2022 – traditiegetrouw de laatste week van januari – NATUUR. Op de donderdagavond van die week organiseert ook KCA weer de Gedichtendag. In 2022 is dat op 27 januari. KCA nodigt liefhebbers van de dichtkunst van harte uit hieraan mee te doen.

Boegbeeld van de Poëzieweek 2022 is Ramsey Nasr. Zijn motto voor het jaarthema NATUUR: ”Bloemlezingen en overvloed.” We (her)ontdekken de poezie in de natuur en de natuur in de poëzie.

Dichters opgelet

UITNODIGING voor deelname Gedichtendag met thema ‘NATUUR’ .
Dichters kunnen voor de Gedichtenavond van KCA hun poëtische pennenvruchten rondom het thema ‘NATUUR’ per e-mail insturen naar Marijke Haremaker. Er zijn geen voorwaarden voor de lengte van je gedicht of voor deelname, behalve dat je je gedicht komt voordragen op 27 januari in Bacchus.

Let op: de uiterste inzenddatum voor je gedicht is 31 december 2021.

Contact

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer

Openingstijden
20:00 uur; zaal open 19:30 uur