15 juni 2019 t/m 16 juni 2019

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival doet haar naam eer aan met een kleurrijk weekend dat volledig in het teken staat van bloemen, planten, kunst, muziek, eten en drinken. Dit festival is dé kans om de fascinerende wereld van de Aalsmeerse sierteelt te ontdekken. 

Voor het Aalsmeer Flower Festival ben je welkom op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2019. Het festival vindt dit jaar plaats bij de twee Aalsmeerse musea die in het teken staan van bloemen en planten: de Historische Tuin en het Flower Art Museum. Tijdens het festival worden de kunstwerken hier gecombineerd met bloemsierkunst. Op beide locaties zijn diverse activiteiten, zoals live muziek, veilingsessies en activiteiten voor kinderen.

Aalsmeer Flower Festival

Thema Flora’s Finest 

De zesde editie krijgt een modern jasje en zal in het teken staan van trends in bloemdesign. Dit wordt samengevat in het thema ‘Flora’s Finest’. Oude patronen worden losgelaten en nieuwe plannen worden gemaakt. Wat die nieuwe plannen precies zijn laten bloemsierkunstenaars je zien tijdens het Aalsmeer Flower Festival. Als bezoeker word je dan ondergedompeld in de nieuwste (stijl)trends. Vol inspiratie voor huis en kleding ga je dit weekend naar huis! 

Tip: ontmoet Elize Eveleens en Marloes Joore. Zij zijn de gezichten achter Aalsmeer Flower Festival. 

Praktische zaken Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival start om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Voor een ticket betaal je €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur. Het ticket is geldig voor zowel zaterdag 15 juni als zondag 16 juni. Heb je kinderen tot en met veertien jaar? Die mogen gratis mee! Tussen de Historische Tuin en het Flower Art Museum rijdt een pendelbus en vaart een boot. Beide zijn bij de prijs inbegrepen.