Feestweek Aalsmeer

Datum

03 september 2023 t/m 09 september 2023

Locatie

Aalsmeer

Van zondag 3 tot en met zaterdag 9 september 2023 is de leukste week van het jaar in Aalsmeer! Kom feesten met de grootste artiesten van Nederland in de feesttent op het Praamplein. Geniet van deze hele week vol plezier!

Verschillende artiesten

Benieuwd welke artiesten er te zien zijn tijdens de feestweek? Neem dan een kijkje op de website van de Feestweek.

Vuur en Licht op het Water - donderdag 4 september

Op de avond voorafgaand aan de Feestweek vindt er een adembenemend lichtfestijn plaats, genaamd Vuur en Licht  op het Water. Het is een van de grootste vuurwerkgebeurtenissen in Nederland. Aalsmeerders verzamelen met hun familie en vrienden in boten op de Westeinderplassen, waar om 23:00 uur een geweldige vuurwerkshow plaatsvindt ter hoogte van de Watertoren.

Ben je geen bootbezitter? Geen probleem, want ook vanaf de oever is de vuurwerkshow prachtig te bewonderen, met op de achtergrond de lichtgevende boten. Om toeschouwers een veilige plek langs de oevers te bieden, worden de Stommeerweg en Kudelstaartseweg tussen de Zwarteweg en de Beethovenlaan afgesloten.

Credits: Colinda van Binnendijk

Feestweek in de grote tent op het Praamplein

Dit jaar hebben we weer een geweldig programma in de Feesttent op het Praamplein. Van woensdagavond tot zaterdag kun je genieten van een unieke avond. Kaarten zijn verkrijgbaar, maar wees er snel bij want ze gaan als warme broodjes over de toonbank.

Op dit moment is het programma nog niet bekend. Zodra dit bekend is vind je het programma hier.

Pramenrace - zaterdag 10 september

Voor wie erbij wil zijn: neem een kijkje bij de  Pramenrace in Aalsmeer tijdens de Feestweek! In het centrum van de stad worden jaarlijks meer dan 120 pramen de Westeinderplassen overgestoken met als eindpunt het Praamplein. Bij deze unieke race zit een verschillend thema, wat steeds weer een spannend schouwspel voor toeschouwers oplevert. Hou de website van  Feestweek Aalsmeer in de gaten voor meer informatie over het programma.

Laat ons meegenieten van jouw festiviteiten door foto‘s en video‘s te delen met #VisitAalsmeer en tag @VisitAalsmeer op Facebook, Instagram en Twitter.