Expositie Human Nature

Datum

20 november 2022 t/m 20 november 2022

Locatie

Flower Art Museum

Vanaf 20 november presenteert het Flower Art Museum de expositie Human Nature, een expositie waarin de verhouding tussen mens en natuur centraal staat.

Contact

Hunman Nature

Vanaf 20 november presenteert het Flower Art Museum de expositie Human Nature, een expositie waarin de verhouding tussen mens en natuur centraal staat. Samen met een aantal geweldige kunstenaars gaat het museum vragen stellen en antwoorden zoeken, waar u als bezoeker ook wat mee kunt.

Human Nature gaat over kunst en natuur, maar ook over onszelf en hoe we in het leven staan. In de tentoonstelling geven ze een podium aan kunstenaars die ons met een andere blik naar de wereld en de uitdagingen van deze tijd laten kijken. Verfrissend, confronterend, ontroerend en in ieder geval inspirerend.

Met werk van o.a. Bethany de Forest, Robin Noorda, Margot van de Stolpe, Alfred Marseille, Jeroen Helmer, Marcel Witte, Jelte Keur en anderen. Bij de tentoonstelling verschijnt een speciaal magazine in een coproductie van het FAM met Tessa Valk en Art by Nature Magazine.

In de kleine zaal is een mini-expositie te zien met prachtige stillevens van fotograaf Dik Nicolai.

Contact

Flower Art Museum
Kudelstaartseweg 1
1431 GA Aalsmeer

Openingstijden
donderdag t/m zondag, 13.00 - 17.00