5 september 2020

Braderie Aalsmeer Centrum

Op zaterdag 5 september 2020 is het weer tijd voor de grootste en gezelligste braderie in Aalsmeer! Zoals elk jaar staat op de eerste zaterdag van september het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. Van kraampjes met sierden en kleding tot boeken en etenswaren. Snuffel tussen de mooie aanbiedingen van winkeliers, die met een kraam voor de winkel staan, en ga langs bij de verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties.

Na al het shoppen en struinen tijd voor een hapje en drankje? Aan de voet van Korenmolen de Leeuw vind je een gezellig foodplein met terras. Of plof neer op een van de terrassen van de plaatselijke horeca.

Bereikbaarheid en parkeren Braderie Aalsmeer

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer, ingang Van Cleeffkade (volg de borden P Centrum). Hier parkeer je de hele dag je auto voor slechts € 5,00. Kom je met de boot? Dan meer je gratis aan bij het Praamplein. Dit plein is bereikbaar vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer. Kijk voor meer informatie op Meer Aalsmeer.