Bockbiertocht in het centrum van Aalsmeer

Datum

27 november 2022 t/m 27 november 2022

Locatie

Centrum Aalsmeer

Op zondag 27 november vanaf 15:00 is er in het centrum van Aalsmeer een gezellige Bockbiertocht. Bij vijf verschillende horecagelegenheden kun je genieten van een lekker bockbiertje met speciale hapjes.

Contact

Na een lange tijd hebben we eindelijk weer een Bockbiertocht in het Centrum van Aalsmeer. De biertocht zal plaats vinden op 27 november vanaf 15:00 uur. Je kunt bij 5 verschillende horecagelegenheden genieten van een lekker bockbiertje met speciale hapjes. Deelnemende horeca zijn: restaurants De Oude Veiling, De Praam, Het Wapen van Aalsmeer, Eetcafé De Zwarte Ruiter en Café Joppe. Je kunt voor 25 euro een stempelkaart kopen bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Het kaartje kost 27,50 als je het op dezelfde dag aan de deur koopt. Vul je naam en telefoon nummer in op de kaart en maak kans op een leuke verassing.

Tip

Een handige tip die we jou meegeven is: reserveer alvast je tafeltje bij één van de restaurants en blijf gezellig eten. Je kunt zo lang blijven zitten als je zelf wil en vergeet je kaart niet vol te maken. En let op: Café Joppe sluit die avond om 21.00 uur. Wacht niet te lang want dit wil je niet missen en de kaarten vliegen de deur uit.

Contact

Bockbiertocht