7x kinderactiviteiten in de winter

Winteractiviteiten met kinderren in Aalsmeer

Het seizoen voor wateractiviteiten in Aalsmeer is voorbij, maar dat betekent niet dat er niks te doen is voor kinderen. Ook in de wintermaanden is er volop plezier te beleven met het gezin in Aalsmeer. Wat dacht je van klauteren, volleyballen, paardrijden, springen, goochelen, midgetgolfen of zwemmen? Voor deze activiteiten kun je terecht bij de volgende zeven plekken.  

Klauteren in de overdekte speeltuin Chimpie Champ

Kinderen van één tot twaalf klimmen, klauteren en keten bij de overdekte speeltuin Chimpie Champ in Aalsmeer. Als ouder aanschouw je de vrolijk spelende kinderren onder het genot van iets lekkers. 

Overdekte speeltuin Chimpie Champ in Aalsmeer

Beachvolleyballen bij The Beach

De zomer beleven in de winter? Dat doe je bij The Beach: het grootste overdekte strand van Nederland met drie tropische sporthallen en zes beachvolleybalvelden inclusief verwarmd zand. Het restaurant van The Beach in Aalsmeer is ook nog eens een van de kindvriendelijkste restaurants van Amsterdam en omstreken. 

The Beach in Aalsmeer

Paardrijden bij Manege Stal van Haastrecht

Kleed je warm aan voor het paardrijden in Aalsmeer bij Stal van Haastrecht. Deze manage heeft een binnenbak, zodat je ook tijdens de winter met de kinderen kunt gaan paardrijden. Nog nooit paardgereden? Geen enkel probleem, want dat leer je bij de manage vlak bij het Amsterdamse Bos. 

Paardrijden Aalsmeer - Manage en Stal Haastrecht

Trampolinespringen bij Jump XL

Jump XL Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zeven jaar. Je springt hier in een arena vol trampolines, van een toren en over obstakels. Sporten als trefbal en basketbal zijn bij Jump XL net iets leuker, want dit doe je op de trampolines. 

Springen bij Jump XL Aalsmeer

Midgetgolf Aalsmeer: GlowGolf

Trek je witte kleding aan, want dat maakt Glow in the Dark midgetgolfen nóg leuker. GlowGolf heeft het oer-Hollandse spel namelijk in een nieuw jasje gestoken. In plaats van buiten is het binnen en in plaats van licht is het hier donker. Voor de winterse dagen dus een gezellige activiteit met kinderen in Aalsmeer.

GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer

Zwemmen in binnenzwembad De Waterlelie

Bandjes om en op naar het binnenzwembad De Waterlelie. Of zijn de kinderen al wat ouder en is het tijd om de borstcrawl of het duiken te leren? De Waterlelie in Aalsmeer heeft niet alleen een buitenzwembad, maar ook een binnenzwembad. Een leuke winteractiviteit dus!

Zwemmen in Aalsmeer bij binnenzwembad de Waterlelie

Leren goochelen bij Roy’s Magic Theater

Roy en Justin Huiskens vormen samen de Victor Mids van Aalsmeer. Roy’s Magic Theater is dé plek voor een onvergetelijk kinderpartijtje. De kids zijn niet alleen met opvallende mond getuige van magie, maar ze krijgen in dit knusse theater zelf ook de kans om te goochelen.